Cautare

29247 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare judetul covasna comuna belin" (3.65 secunde)
Prin locuinte se intelege orice constructie locuibila, cum ar fi: ... Clujul este judetul in care s-au construit cele mai multe locuinte in ultimii ani, potrivit unei analize realizate de Econtext, pe baza datelor furnizate de directiile judetene de statistica.
Tot miercuri seara, PD a inaintat primului-ministru sase nominalizari pentru posturi de secretari de stat. ... Marius Balu si Ion Ioan au fost propusi pentru posturi de secretari de stat in MApN, iar Traian Popa pentru un post similar in cadrul Ministerului Economiei.
In conditiile in care singurele posturi din administratia locala romaneasca pentru care se poate organiza concurs sunt cele din cadrul directiilor de integrare tocmai pentru a mari capacitatea de absorbtie a fondurilor europene, Agentia Nationala a Functionarilor Publici a refuzat sa aprobe organizarea unui concurs pentru ocuparea a cinci posturi in cadrul directiei de specialitate din CJ Dolj.
De la bun inceput vicepresedintele liberal al CJ, Marcela Sighinas, a cerut aminarea acestor puncte pentru a putea avea loc negocieri pe marginea acestor posturi si a noilor prevederi legale care subliniaza necesitatea respectarii configuratiei politice de la momentul ultimelor alegeri.
In acelasi timp, PC ameninta cu reevaluarea democratilor aflati pe aceste posturi. ... Vicepresedintele PNL Adrian Iorgulescu a declarat ca sefii institutiilor descentralizate care au castigat posturi sustinuti de PD ar trebui sa se retraga.
Cei care vor sa imbrace uniforma de jandarm au la dispozitie 393 de posturi in cadrul institutiilor de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor si 30 pentru Ministerul Apararii Nationale.
In legislatura 2009-2014 Romania va fi reprezentata in conducerea comisiilor Parlamentului European (PE) mai bine decat in perioada 2007-2009, deputatii romani urmand sa detina 7 posturi de vicepresedinte de comisie, fata de patru in mandatul trecut. ... In mandatul 2007-2009, social-democratii au detinut trei posturi de conducere in comisii:
Peste o mie de posturi vor fi reduse in urma restructurarilor din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, disponibilizarile neafectand angajatii din sectorul de ordine publica, au declarat surse ministeriale.
Seniorul social-democrat i-a criticat pe cei care care au parasit PSD in ultimul timp si pe care i-a calificat drept "fripturisti", "oportunisti", care vor functii si posturi pe care nu le mai puteau obtine in PSD.
Doar sapte posturi pentru absolventi Oferta locurilor de munca este saraca in ceea ce priveste posturile destinate persoanelor cu studii superioare, fiind declarate vacante doar doua posturi de traducator si unul de inginer montaj, pentru care se cauta absolventi de studii superioare.
El are o locuinta la marginea Craiovei si a inregistrat imobilul pe comuna Carcea, unde a si platit impozitul. ... Un barbat care are domiciliul in Craiova si-a cumparat, in urma cu cativa ani, o casa neterminata, situata la intrarea in comuna Carcea.
Proteste la sedinta comuna a guvernelor:
Judetul Constanta nu are multi exportatori, dar cei pe care ii are exporta un volum insemnat de produse, a aratat ieri Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in deschiderea seminarului de prezentare in judetul nostru a Strategiei Nationale de Export, manifestare organizata de CCINA, in colaborare cu Ministerul pentru IMM-uri si Comert, la sala de conferinte a Hotelului Oxford.
Agitatie mare ieri in comuna doljeana Seaca de Padure, unde peste o mie de oameni erau asteptati la urne pentru a desemna viitorul primar.
Comuna Tulucesti, una dintre cele mai importante localitati din judet, a fost vizitata luni de liderii Organizatiei Judetene a Partidului Democrat-Liberal. ... De asemenea, democrat-liberalii galateni sustin cauza localitatii Sivita, si anume transformarea acesteia din sat in comuna.
Este vorba despre pozitia comuna a ministrului francez al economiei, Emmanuel Macron, si a vice-cancelarului german Sigman Gabriel, cu privire la nevoia de a relansa uniunea economica si sociala, de a initia un proces gradual de convergenta;
"Avem 62 de hectare, din care aproximativ 30 sunt ocupate de constructii. Restul sunt ocupate cu alei, conducte, posturi de transformare etc.", a spus directorul general al uzinei, Cornel Mondea.
Cele mai mari spatii vor fi insa ocupate de hipermarketul Auchan (11.000 mp), si Leroy Merlin (10.000 mp)- specialist in articole "Do it yourself" ... Alte spatii sunt ocupate de Kiabi (1.800 mp) si Norauto (1.100 mp) - echipamente si servicii auto.
Ei resping ideea de epurare etnica in institutiile din Harghita si Covasna. Reprezentantii UDMR il acuza pe seful statului ca prin astfel de declaratii incearca sa-si faca publicitate, sa dezbine comunitatea maghiara si sa castige voturi.
Seismul a avut loc in judetul Buzau, nu in Covasna cum a anuntat anterior INFP, iar adancimea la care s-a produs a fost si ea revizuita la 150 de kilometri.Initial, INCDFP anuntase o magnitudine de 5.7 pe scara Richter si o adancime de 200 km.
google-analytics.com